Mcr kommer tillbaka! ♥

"De två låtarna som publiken verkade uppskatta mest var dock Welcome to the Black Parade och Teenagers – innan den sistnämnda fick vi veta att bandet kanske återvänder i sommar." - http://kulturbloggen.com/?p=32443 
DOM KOMMER TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag & Bästa anna var i stockholm i fredags & kollade på My Chemical Romance (!!!!!) DET VAR HELT FUCKING OTROLIGT!!!!!!!!!!!!!!

My Chemical Romance ♥

Anna & jag åkte upp till stockholm från göteborg klockan 11 fredag morgon.
På vägen upp lyssnade i igenom Danger Days & the black parade för att bli taggade!
 
När vi kom fram till globen klockan 5 och såg kön fick vi små panik & sprang vi för att köpa mat och skyndade att ställa oss i kön. Kön blev mycket längre bakom oss än den var framför oss så vi hade tur... När de började släppa in folk gick det snabbt! Innan jag förstod var vi inne i annexet. Vi sprang genom rummet för att komma så långt fram som möjligt och kom fram till främre delen, tjejen sa att det var fullt och att vi skulle pröva på andra sidan. Som tur var kom vi in där och i trängde oss fram till en bra plats. Vi kom då på att vi glömt hänga av oss jackorna och jag fick ha dom hängade runt midjan (vilket blev himla varmt!).
 
I väntan på för-bandet (LastAlone) blev det varmare och varmare! LastAlone var ganska bra men det enda jag kunde tänka på var deras frisyrer & att trummisen såg ut att vara gammal nog att vara sångaren & basistens pappa.
 
Efter 20 minuters väntan mellan LastAlone & My Chemical Romance släcktes äntligen ljuset igen och vi fick höra "Look Alive Sunshine!" och alla började skrika! Första låten "Na Na Na" var en riktigt bra start och alla blev upp pumpade! Värmen steg och vi båda blev svimfördiga flera gånger. Hela kvällen var en obeskrivlig upplevelse & när Gerard sa att dom kanske kommer tillbaka till sommaren blev det ännu bättre! Efter konserten halvt döv & genomblöt var jag total lycklig och jag kommer alltid minnas den kvällen som den bästa i mitt liv.
 
Bästa under hela kvällen var när MCR spelade Summertime, innan Gerard började sjunga förklarade han att det var en kärlekslåt & jag sträcker upp mina armar och formar händerna till ett hjärta. Svimfärdig och kramp i armarna tittar jag på Gerard för att se han titta mot mig och forma hjärta!

Take me to the roads i used to drive

Igår var jag i köket och när jag kom hem råpluggade jag matte....
Men det var det faktiskt värt! Tror faktiskt det gick ganska bra på matteprovet idag.
Just nu sitter jag och lyssnar på gamla hederliga BWO låtar! Hahah!
Idag efter skolan åkte jag och kicki ner till stan och fikade! Vid 5 kom anna ner oxå och vi satt och var psykologer åt varann och hade allmänt kul! Ska fan bli psykolog!
Imorn är det ännu en skoldag & möjligt att kristin sover här! Puss på dig om du läser detta!

Miranda, jag vet att du läser så hör av dig! Jag tycker vi borde leeeeeka! puss.


pic: weheartit

RSS 2.0