Ingenstans är där du är...

Sitter ute hos jenna och mölar i mig choklad, för det är bäst!

Vi har vart ute och shoppat idag och jag kom hem med 1 cardigan, 1 lång skjorta, nya hörlurar, rött nagellack & rött läppstift. Härlig dag var det med Jenna & Kristin, Och imorn blir det göteborg med jenna, kristin & anna. Ännu härligare blir det! Jenna sitter just nu och nördar parlamentet klipp på sin iphone. Jag sitter och nördar facebook ist hahah. Nu ska jag bli social men skriver imorn vet ni! KÖSS!


Härliga ungar asså! ♥

Det blev en härlig dag ute på vischan med Jenna älskling & en lika härlig kväll med gryma vänner!
Som jennifer sa "Vi hade tråkigt och sen laga vi mat!" haha vi är för sköna ibland måste jag säga asså, Hennes hund är ganska skön oxå föresten ;)  Äääälskar dig jennifer gumman. ♥
Vi åkte ner till stan sedan och träffade underbara anna som kom hem från norge idag! Sedan kom Alex, Simon och lite senare kicki. Och tro mig hon var sleten, tycker så synd om dig gumman! ♥ 
Simon (smartisen) glömde sin klädpåse så jag fick åka till anna och lämna den & där blev jag fast ett tag hahah!


Samma bild igen och igen menmennnn!


Mot vischan ♥

Sååå! nu är julhelgen över och jag ska försöka bli bättre på att blogga nu.
Har fått en massa awesome julklappar och haft det allmänt härligt med famlijen & så!
Igår åkte jag och träffade kicki 2 olika gånger, fy vad jag är gullig ibland ;)
Nu ska jag ta och duscha och fixa mig för snart drar jag ut till lindveden för en härlig dag ute på vischan!
Ska försöka blogga igen till kvällen eller så, KÖSS så länge.


Home is wherever I'm with you.

Hej bloggen!
Idag var det sista dagen i skolan... Lite tråkigt faktiskt.
Super kort dag var det slutade egentligen 9.30 eller något men drog inte hem förens vid 1. Satt på skolan och luffa med mina söta klasskamrater & det är faktiskt roligare än att bara sitta hemma!
Men när jag åkte hem ringde jag iaf miranda oxh sa åt henne att pallra sin lilla rumpa ut till busshållsplatsen och möta mig. Det gjorde hon och så hängde hon med hem en stund och vi fick oss en härlig pratstund.
Vid 3 kom pappa och hämta mig och lillasyster, när vi kom fram gick jag och la mig en stund sen klädde vi julgran nummer 2 och sen har vi bara spelat tv-spel!

Det var dagen, imorn blir det fira lilla julafton hos pappa och sen åkta tillbaka till trollhättan och åka upp till mormor och morfar och börja jobba med julmaten! Det blir ju så när man går Hotell-Restaurang... ;))
Nu ska jag sova får se hur mycket bloggande det blir de 3-4 närmaste dagarna men ska försöka!

Helgen.

Fredag: Kort skoldag, Åkte direkt till linda och hade en gamal hederlig Sandhem kväll med tjejerna. Vi laga tacos, spela in film, tittade på eva&adam och hade allmänt kul!

Lördag: Vaknade upp hos linda drog med mig kicki hem och laga fetto mat till oss. Tittade på några avsnitt Cougar Town (bästaste) & sen tittade vi faktiskt på mer eva&adam hahah. Hon drog hem och några timmar senare åkte jag till Anna och där var oxå Kicki, Sedan kom Robin & Alex & vi drog och träffade sedan Frida, Emma och Amanda. Kom hem väldans sent (kvart i 3) och det tog ett tag och somna (halv 5). ♥

Söndag: Vakna vid 3 trodde klockan var 6 eller 7 för av något anledning drömde jag det innan jag vakna. Kicki ringde mig och vi bestämde oss för att gå på bio. Så Harry Potter ännu en gång blev det! Gud vad den är braaaaa, I LOVE HARRY POTTER! Jag och sötnosen satt och grät lite sen gick vi såklart och käka cheeseburgare hahah! Anna & Alex kom, Anna & kicki gick och fika. Jag och alex åkte hem.

Sammanfattningsvis Var Det En GRYM Helg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kärlek till älsklingarna som gjorde helgen var den var!


Tar mig i kragen. igår&idag.

Fan vad jag är dålig! Säger att jag ska börja blogga igen och så tar det en veckan innan jag skriver igen... suck på mig själv asså! Nu tänker jag iaf berätta om den underbara helg jag hade med mina fina vänner och den härliga gårdagen... och idag såklart... Men skriver i 2 olika inlägg så ni inte tröttnar ;)

Igår: Städa köket i skolan och sen efter skolan åkte jag, kicki, jenna & linda ut till överby & shoppa loss!
Köpte skor, 2 tröjor, leggings, tofsar & strumpor. Jenna & kicki cpa sönder på bussen till stan, sen blev det max & cheeseburgare -gottsomfan-! Anna och alex kom till max oxå, och jag och anna bestämde oss att vi måste bli gravida för bebisar är så grymt söta!!

Idag: Hade sovmorgon till 12 och idag hade vi matte, sen svenska och då titta vi på film. Efter det hade vi Engelska och vi satt vid datorn och skrev rent engelskaprojekt. Sen hade vi en kort livsmedellektion och så fick vi sluta tidigare.. Efter lektionen blev man ihjäl kramad av söta små klasskamrater! Ååååh gud vad jag kommer sakna er på lovet.


Dagens Outfit: Gamla sletna klackskor från h&m, Gina tricot leggings med konstiga grejer på, vitt linne & Vit t-shirt med tryck från Gina tricot (köpt igår)

You just can't get rid of me!

Saken är att jag har verkligen lust att börja blogga igen men det känns som om jag inte kommer ha så himla mycket tid nu när det är jul och sen nyår.... Aja men jag tänker försöka vara något duktig på att uppdatera iaf!
För jag har faktisk ingen lust att låta bli att blogga längre!
Fan vad jag är velig egentligen..? haha jaja, men jag skriver något inlägg imorn för nu måste jag faktiskt försöka lägga ifrån mig dator och gå och lägga mig.
Btw. jag har varit på sånt gullhumör idag och gått runt och kramat och pussat på alla! Det är HÄRLIGT!

KÖSS!!


Jag blir ganska cp när det är snö ute!

Bloggtorka

Riktig bloggtorka har det var den senaste veckan...
Har vart total sjuk och har inte haft någon ork alls att verka glad och skriva så då har det inte känts som någon ide... Känner inte att jag har någon lust att blogga just nu heller, känns som om jag har fastnat i ett träsk.
Så jag vet inte om det kommer bli så mycket bloggande det närmaste dagarna eller så.... Får se när det tar till sig igen. Puss tills nästa gång! ♥




Trodde absolut inte det om dig. Du har visat en helt ny sida, och jag gillar den inte de minsta.

RSS 2.0