Kaffe paus

Halloj, idag har det varit rätt lugnt och skönt på praktiken och vi sitter nu och dricker en kopp kaffe!


Allt har ett slut...

Sitter vid min gamla dator och kollar igenom gamla bilder.
Det känns verkligen som att min barndom med alla bra film serier tar slut! Sista Harry Potter filmen har nu kommit ut på film och om bara några månader har sista twilight filmen premiär och då tar även den delen av mitt liv slut till en viss del... Det är klart att både Harry Potter och twilight kommer vara en del av mitt liv men ändå lixom...

Denna veckan har vi iaf börjat med praktiken igen! Jag är på hotell eggers denna gången och första dagen var i måndags och det var väldigt roligt men samtidigt nervöst och pinsamt. Idag (onsdag) ska jag göra min andra dag och jag ska jobba kväll så det kan nog bli lite mer fart än det var måndag lunch!
Nu måste jag försöka sova, ska faktiskt lyssna på twilight bara för att!
Puss & god natt kära vänner och fiender (y)


ME3 med pappi

Sitter just nu och spelar mass effect 3 med min fader! Det är lika kul som vanligt!
Nu har jag inte tid att skriva mer dock så vi hörs imörn!
Puss & kram skumbanan


I'm gonna pick up the pieces and build a Lego house

Gick och la mig för över 2 timmar sen och jag är fortfarande vaken... Anledningen? Jo alla dessa roliga appar som finns på AppStore!
Egentligen skulle jag bara ladda ner TV4 play appen för jag skulle kolla om jag kunde titta på dagens big brother avsnitt, men nej istället fastnade jag och fick ner åtminstone 20 andra appar som såg roliga ut... Suck på mig ibland!
Men en väldigt bra App jag hittade var iaf den jag använder just nu. Blogg.se appen! Skit bra för mig som aldrig orkar gå in på datorn ju!
Nä nu ska jag faktiskt sova på riktigt! Ska prova lite fler appar som jag fick ner sen när jag fått sova ett par timmar!

Puss & god natt :*


RSS 2.0