Toppen Födelsedag!

Tack för en Underbar kväll igår! Det var en grym födelsedag och ni är allt för söta som ordnar överraskning till mig! Faan vad ni är underbara... kunde inte önska mig något bättre!


Annaälskling på fiket igår! ♥

24 november

Äntligen hemma!
Sov ju hos älsklings Anna igår och det gjorde även kickiliiito ♥
Idag har det vart en ganska så go dag. Jag och ett par andra i klassen satt och tjöta en stund i skolan sen hade jag lovat jenny att jag skulle med henne till stan en stund för hon hade inget att göra tills klockan 5 och då skulle hon ha match...
Så när hon skulle till matchen åkte jag till Anna och åt där en snabbis sen gick jag och kicki till hennes Gitarrlektion. Hon är sketa bra på att spela gitarr den ungen!

Men iaf efter Gitarren gick vi ned till stan och fika med Anna och Alexander... Vi satt på Slussen i 2 timmar eller något och jag försökte sticka hem en gång men alexander kom springandes efter mig och drog med mig tillbaka hahha. Men allt som allt var det är härlig kväll med dessa 3 knäppungar och även fast kicki och anna var lite elaka mot mig så gillar jag dom ändå! så köss för nu ska jag plugga!


pic:weheartit

Låg jävla skitunge!

Så JÄVLA lågt! Fy faan, jag blir så jävla irriterad på dig din lilla fittunge! Men du gör ju som du vill... Men tro inte att jag kommer prata med dig längre! Du är en jävla fitta tänkte bara berätta det!

HORUNGE!!!!

Mina små älsklingar ♥

Hej,
Idag har vart en hääärlig dag! Började 12 men åkte till skolan vid 11 för att träffa kicki, anna, jenna och linda en stund och tjöööta. Hade matte, svenska och engelska och sen skulle vi ha livsmedel men det var tydligen bara dom som skulle ha omprov som hade det då och jag fick ju mvg på det provet så jag fick sluta! Satt dock kvar och umgicks med några i klassen och höll på att somna i ens knä... Fyyy vad jag var trött!

Stack ner och fika på stan med anna vid 6 och sen efter det har vi vart här hos anna och haft allmänt trevligt. Vi gick ut och mötte kicki förut och övertalade henne att sova här oxå så nu sitter jag och kicki och myyser med härlig musik på annas rum. Hoppas att vi snart ska sova för jag somnar snart iaf! Första lektionen imorn är gympa och det är bajs! nej men köss nu! God natt! ♥




...

Jag orkar inte idag... jag orkar verkligen inte...

lalalla

Plugg... jag vill introdusera dig för några vänner!
Här är Ben, Jerry och musik!
Lägg ihop allt och du har en häärlig förmiddag!

Kicki är sööt

hejhej, ursäkta för dålig uppdatering i helgen.

i fredags:
Det blev en härlig kväll hos linda! Vi tittade på idol först och sen tittade vi på 2 eller 3 olika filmer... Blev lite halvdepp när Weise åkte ut ur idol... Linda och douglas försökte hålla oss vakna och skrek hela tiden. Det blev lite missar från folk men i helhet var det en riiktigt härlig kväll(morgon)!

igår: Var hos linda tills mamma, morfar, mormor och lillasyster hämtade mig vid halv 5 och efter det låg jag och var halvdöd i sängen resten av dagen... skulle gått på harry potter men det blev inget för mostern blev sjuk så det får väll bli nästnästa vecka ist... Men jag vill verkligen gå på bio!!!! Får dra med någon eller några på bio i veckan!

idag... måste jag plugga för prov på onsdag och så ska jag nog städa lite...


kicki är gullig och tar kort på mig när somnar på soffan.

bitter, bitter!

Bitterfitta! Jaha, då åkte Weise ut och Linnea är kvar... *suck* Fast Linneas andra låt var faktiskt bra.
Tyckte inte Olle var så bra ikväll menmen.... Sitter här hemma hos linda med massa folk, har vart en ganska härlig kväll med idooool!


Köss på dig älskling ♥

Like a tatto

Gick in på en cool blogg (http://bakomblacket.blogg.se/) och kände att insprationen växer!
Jag har ju tänkt att jag ska tatuera mig när jag fyller 18, visst det är 2 år kvar men ändå... Jag vet precis vad jag vill ha och det känns bra det som jag tänkt ut.

iaf, nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska ha med mig imorn till linda och lördag om det blir bio, mostern har gått och blivit sjuk nämligen så det kanske inte blir något alingsås men då tänker jag faktiskt gå på bio här i trollhättan för jag vill se harry potter! Nu ska jag packa pöss!


idoool

Bara så linda och douglas har klart för sig SKA vi kolla på idol imorn!
Jag strejkar om vi inte tittar på det! Antagligen blir det väll inte så meningsfullt isf men sak samma, hahha!

Nu sitter jag i någon konstig datasal med 3 från min klass och några andra folk. Halva klassen har redovisning och vi andra fick sitta i datasalen om vi ville och det säger man ju inte nej till! nae jag vet inte vad jag ska skriva så HEJDÅÅÅ

I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home

Just nu känns det som jag inte riktigt vet vem jag ska lita på... vem jag kan lita på!
Alla säger olika, ändå känns det som om alla har rätt i något.
Finns nog bara en jag kan lita på till 100 just nu!

Hp countdown: 3 dagar!

Hejhej, Funderar på att börja med mitt svenska arbete som vi ska tjöta om imorn! Låter det som en bra ide eller?  Tycker jag med ;)

Har haft utvecklings samtal idag och det gick SKIT BRA! Hon hade inget dåligt att säga om mig och tyckte jag hade blivit mycket gladare på senaste tiden, lärarna hade sagt att jag var en av dom som hade bäst studieteknik i klassen och att jag alltid fick saker gjort och massa sånt! fatta jag blev glad!!!!!!!!!
Nu ska jag plugga så lycka till på mig.


jag är nörden (Y)

music ♥

Sitta med musik i hörlurar gör att humöret går uppåt! 
Helgen är redan planerad och det gäller oxå nästa helg och det är super med stort S! Vet inte riktigt vad det var jag tänkte skriva men musik är bäst!



pic:weheartit


sjukdag

Hellu!
här sitter jag nu och tittar på vänner, bestämde mig för att stanna hemma idag för jag har inte kunnat sovit i natt och har ont i halsen. Så idag blir det massa plugg inför provet imorn och läsande i svenska boken!
måste bara säga att jag gillar douglas mössa, fick låna den igår och den är grym! ooo, jag vill titta på twilight filmerna!! :D det ska jag nog göra idag, det var ett tag sen...


I'm a barbie giiiirl!

Gud vad jag är trött på bitterfittor! Nae jag känner att jag inte ens vill lägga någon tid på att skriva något om det här ens för det är så jävla onödiga grejjer! ska bara skriva URSÄKTA MIG DÅ DIN LILLA BITTERFITTA! så.

Dagen har varit riktigt härlig och min klass är ju bara för skön ibland! Vi har gått runt och sjungt "i'm a barbie girl in a barbie wooorld!" Vi har haft allmänt kul i köket och det har kommit massa 9or och gått igenom köket hela dagen. På mentorstiden fick jag reda på vad jag fick på LivsmedelsProvet vi hade förra veckan och jag fick 42/50 och MVG!!!!!! Faan vad jag blev glad jag gick runt och skrek att jag var grym! Juste ja nu ska jag nog ta och färga håret! så vi hörs! ♥


pic:weheartit

Hp countdown: 5 dagar!

God morgon! Satte på tvn och precis då sa dom på 5an att "om en timme kommer harry potter hit, några skådespelare från den nya filmen kommer hit och det blir spännande" och nu funderar jag allvarligt att stanna hemma! En sån nörd är jag verkligen! Fast det är klart jag inte skulle stanna hemma men det hade vart härligt att vara hemma idag! nae nu ska jag strax till skolan KÖSS! ♥


My Chemical Romance ♥

Fann min gamla kärlek idag på nytt! My Chemical Romance!! ♥


Famous Last Words


Na na na


Teenagers


Mama


hemma...

Äntligen hemma från strömstad och en riktigt härlig kväll igår...
Just nu sitter jag och tittar på Ensam mamma söker, funderar på om jag ska plugga inför provet som jag har på onsdag men jag skiter nog i det ;) fast iof om jag ska vara med kicki imorn så kanska jag ska läsa lite ikväll iaf...
Funderar på att gå ut och eventuellt fota imorn nu när snön är borta igen får övertala kicki, men det blir nog inte så svårt hahha!
nu blire tv! baibai


This is how mogen jag är!

esemes! ♥

En himmla ful grejj, torsdag och fredag smsade jag mer än vad jag har gjort sammanlagt på typ 2 månader! jätte fult!!!

Är glad som faan oxå för att alla dom bra satt säkert igår i idol! kääärlek! ♥


pic:weheartit

dålig uppdatering yes!

Bloggade inget igår and i'm sorry! men först vare skola sen åkte linda med hem och vi satt och tittade på tv sen åkte jag hem till linda och var där i typ 20 sen kom mamma,mormor och morfar och hämtade mig
och så åkte vi upp till mm & mf och där lagade jag mat och sen var det idol och sen firade vi morfar och
sen åkte jag och mamma hem igen för att vi skulle packa inför idag och sen somnade jag och tänkte inte på att blogga...

SÅ! Där var hela min gårdag hahah, nu sitter jag här och vi ska alldeles snart åka till strömstad och fira morfars bror det är ett överaskningskalas om jag har förstått rätt.. blir ju tyvärr inte mycket inlägg idag heller, tror inte vi har med något internett dit och vi ska sova i en stuga mitt ute i ingenstans ;) kanske kan skriva något på telefonen om jag har tur. nu måste jag packa och äta! vi hörs ♥

inte något intressant alls!

jag tänker sluta prata! från och med nu pratar jag inte med någon förutom miranda! och henne ska jag ut och träffa nu, måste få ut lite aggresioner och sånt! snöbollar kanske blir kastade....

I really hope...


pic:weheartit

Hp countdown: 9 dagar!

Sitter just nu och tittar på tv...
känner mig jätte glad för det har vart en bra dag idag! Blev inte att träffa varken kicki, jenna eller linda men det blev en härlig eftermiddag uppe hos mormor och morfar. Passar syster nu och väntar på att morfar ska komma och lämna av mamma från allingsås :D Hon har nämligen vart på ullared igår och idag med 2 mostrar och 1 mormor! Nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag ska nörda lite facebook eller dyyligt! KÖSS!

Kom på att jag nästa lördag ska se dessa 2 söta killar på biofilm! Käääära lilla Harry Potter♥


random.

God morgon!
Sitter och försöker pigga upp mig med lite go musik så jag får en bra start på dagen. Har gjort inpackning i håret så det ska jag strax sköja ur & då kommer mitt hår lukta god jordgubbe ;)
Hoppas dagen blir bra, det tror jag iof... Idag ska jag förhoppningsvis träffa kickili och jenna om dom inte måste vara elaka och plugga! Annars blire väll som vilken torsdag som helst.
Nae nu får jag gå och käka frukost om jag ska hinna!


ganska härlig gammal bild .slut!

Alexander Skarsgård ♥


Jaaa jag är väldigt inne på true blood och alexander skarsgård just nu men han e ju så snygg och grymt bra skådespelare! ♥

mer och mer för varje dag...

Tänkte ursäkta mig för dålig uppdatering men jag orkar inte det. Jag har haft fullt upp hela dagen åkte tiiiidigt till skolan och då hann jag inte blogga och sen har jag inte kommit hem förens nu så det har blivit som det blivit...
Sitter förresten hemma hos mormor och morfar med en lillasyster under databordet (fråga mig inte varför)

Dagen har inte innehållit något speciellt tror jag, hade gympa första lektionen och vi körde Volley Boll och laget jag var med i vann båda matcherna! Efter det hade vi lång rast och sen drama och på draman hade vi inprovisation och jag fick många och skratta när jag pistolhotade som andra för jag var gravid och ville ha droger! haha.
Sen hade vi livsmedelshygien och sista lektionen hade vi Hotell och det hände inget roligt på dom lektionerna.

Tror inte jag har något mer att berätta om dagen så vi säger hajdå så länge och ser om det blir något inlägg innan jag nanar men troligen inte... Annars ska jag försöka skriva ett inlägg innan jag åker till skolan imorn.


pic:weheartit

diiiiiee

Har hela eftermiddagen legat halvdöd på soffan men nu efter lite idolklipp blire ett avsnitt True Blood med mamsen och sen ska jag sova! KÖSS!

Macka och funderingar

Såg på första sidan när man gått in på blogg.se om ett inlägg om dagböcker och om bloggen var ens dagbok och så... Måste ändå säga att bloggen är min dagbok det är här jag skriver om kärleksproblem, min dag vad jag längtar till och allt sånt... Det var inte detta jag tänkte skriva om men det blev lite så nu.

Men iaf här sitter jag i datasalen och lyssnar på olika grejjer som mina kära klasskamrater håller på med, några spelar spel, några lyssnar på jullåtar och dom flesta är väll inne på facebook antar jag ;)
Själv sitter jag här och käkar min macka och fliosoferar haha, nae men jag funderar faktiskt på hur jag ska göra på min födelsedag om det bara blir en gösig tjejkväll med film och annat härligt... hmm?
Nae nu får jag sluta för nu kom läraren haha köss så länge ♥

blev jätte glad för en gullig komentar jag fick oxå tack t du gjorde dagen lite bättre!


Vinter & snöööö!


Snöööööö ♥

Goood morgon sitter här vid datorn och tittar ut på det fina lilla snöovädret! guud vad jag älskar snö.
Faan jag måste skynda mig att sminka mig och allt om jag ska hinna till skolan... Datakunskap i 3 timmar det första man har på morgonen jippi!! men nae nu MÅSTE jag skynda mig så vi hörs senare idag ♥

lalalaaa Alexander är snygg ♥♥♥

Sitter och tittar på underbara Valentines Day när jag egentligen borde plugga...
Känns ganska segt för vi har ett sketa stort prov imorn och men vill ju inte direkt ha det precis efter lovet!
Idag har vi bara vart 11 pers i skolan, vår ena lärare i köket var sjuk idag så då fick halva klassen gå hem och de sugeeer. Jag ville oxå vara ledig! :(( menmen sånt är livet... Nae nu måste jag ta och plugga!
kössköss ♥ ♥


Inköpen från ullared


Min nya sportbag full med grejjerna jag köpte! Vill inte visa allt för det är massa julklappar bland grejerna

första&andra boken i true blood bokserien
röda hörlurar
Pelle Svanslös julkalendern
& 1 gråsvart bh

Min nya snyga Morgan tröja (Y)

Det blev en svart bh oxå
1 par svarta spetstrosor och ett par vita
massa hårnålar, nagelfilar, en mascara och hårinpackning

2 olika sminkborstar & lite annat småkrafs

Ny tjocktröja blev det oxå!

Andreas Weise ♥

Man blir ju bara lite kärare varje gång...!!
Här kommer några klipp på grymma weise! (+ ett klipp på olle till kicki! ♥)

Olle Hedberg - free fallin'

 
Andreas Weise - for once in my life


Andreas Weise - baby i love your way

 
Andreas Weise - all you need is love

Bilder från Ullared

Här sitter jag då i min nya Team Morgan tröja och dricker Julmust på burk! :D
Bilder på några av grejerna jag köpte kommer imorn (idag) för nu orkar jag inte vara vaken längre!



Jag i bilen påväg dit

Mirre i bilen påväg dit

Vem var den första vi såg när vi kom in om inte MORGAN!

Mot Ullared!!

Nuuu, drar vi mot ullared! Så det blir absolut ingen uppdatering om jag inte lägger upp en bild fast det blir det nog imorn eller ikväll... Men vi hörs ikväll!

Money, money money moooooney!

Sitter opch leker med mirandas webkamera, vilket är himmla kul! Om ca 10 timmar ska vi till Ullared.
Är grymt taggad nu och jag har massa pengar att spendera oxå och då blire ännu grymmare! Hahah dom e allt för söta här dom leker med en liten radiostyrd helikopter och försöker landa den på bordet igen haha!
Men nu ska jag vara social och kolla vad mirrepirre har skrivit för något!
Måste bara tilllägga mirres härliga komentar från iförrgår eller när det var
(vi pratade i telefon och var himla seriösa)
Jag:men vad skrev han då?
Mirre: Vänta lite, jag ska bara hämta min telefon jag tror jag glömde den där uppe.¨
Jag: Men vänta lite... pratar du inte i den just nu?
Mirre: ah juste!
*hahahhaha*


strumpa

tjaooooo ;)

dea är nere på mitt rum så jag snor datorn så läge :)))
vi ska till ullared imorn och shoppa losssssss :D
askul! hahah, dea är ganska skön ändå, jag med. ni borde vara avundsjuka. faktiskt.
så kan vi kolla på snygga killar med, finns det ens snygga killar där? 

så kul man kan ha, hahahha:D

jag är charmig jag vet.   / ha en god kväll och drick inte för mycket öl ;)  / deas gramofeniska strumpkompis miranda ♥

hehe ;)
miranda :)sexxii


Mysmorgon

Tjenare!
Här sitter jag i soffan och tittar på tv. För en stund sen var kicki här och då satt vi och tjöta.
Jag borde nog ta och ringa mirre för jag ska såååva hos henne idag jippi! För imorn ska vi till ULLAREEEEED!
Och vi ska ha grymt kul! Shopping för hela slanten på ullared med miranda... KAN DET BLI BÄTTRE??
nej jag tror inte det. Nu ska jag ringa henne!!! haj dååå!


DbyA ♥

Sitter och tittar på true blood med mamma och nu har jag alldeles strax varit uppe i 36 timmar!
Jag förstår inte hur jag inte är helt slut och bara ligger död i sängen nu. Men iaf jag har ingen aning om vad jag skriver eller ska skriva så jag skriver bara en sak till innan jag lägger ner...
puss ljud är himla roliga att göra när man har tråkigt och är så här övertrött!



Sommarbilder...










Planerar dagen

hej bloggen.
Just nu sitter jag och försöker planera min dag... har tänkt att jag ska ta en fika med sötisarna men det går inte att få tag på dom så det suger liten granna... kanske ska klippa mig sen ikväll men vi får se det beror på om jag kan bestäma mig för om jag ska låta håret växa ut eller om jag ska fortsätta ha det kort... Fast egentligen behöver jag ändå klippa till luggen så det kanske är lika bra... tjaaa vi får se hur det blir.
NAE nu ska jag försöka ringa runt och få tag på fika galningen & dom andra!

RSS 2.0