This is crazy, but here's my number... so call me maybe!

Hello,
hoppas på en dag på praktiken imorn faktiskt!
Var på vårdcentralen ännu en gång i fredags men det gav ingenting... Mår lite bättre men det är mest svullnaden som har gått ner. Lite mindre ont i halsen oxå menmen får se hur jag mår imorn!

Slutar jag tidigt imorn åker jag hem till trollhättan och sover där faktiskt. Känner att jag saknar mina vänner, min mammi & min gosiga kudde!
Ska försöka åka tåget med Johan om han slutar i någorlunda tid.
Kyss hej!


Sjuk ännu en gång...

Är inte Sveriges bästa bloggare men jag skriver när jag har lust/ork/något att skriva om!
Är sjuk ännu en gång och jag blir lika glad varje gång min hals svullnar upp! Fick gå hem från praktiken igår för jag var total lost, min hjärna hängde inte med kroppen, kände mig svimfärdig, och hade andningsproblem + halsont...
Åkte sen till sjukhuset men fick åka vidare till vårdcentralen (för tredje gången på 3 veckor!!!) för dom ville inte hjälpa mig och på vårdcentralen fick jag inte mycket hjälp heller dom tog en massa prover och sen fik jag åka hem igen... Dom tog dock prov för mycoplastma eller något sådant som jag ska få svar på i början av nästa vecka. Men vad fan ska jag göra fram tills dess då? Hostar som en galning, kan knappt vrida på huvudet för mandlarna är så uppsvullna, halsen full med slem & ont som faaaaaaan!


RSS 2.0