Twilight videor (y)

Som dom flesta vet är Twilight mitt liv.. Fick bland annat väldigt mycket twilght presenter. Men iaf, jag tänkte visa er 2 videor som jag tycker är rätt roliga. Det är 2 låtar den ena är en parody av Kanye Wests låt Heartless (många har säkert hört den redan men iaf.) 
Edward Cullen (Kanye West - Heartless Parody) ft. D-Mayne
Den andra är en låt av Shallow Day som jag hittade på Twilght Swedens hemsida. (en väldigt bra hemsida för twilght intresserade dom håller en uppdaterad om vad som händer i twilightvärlden)
Shallow Day -TWILIGHT (what have you done to my wife?)

datorn hatar mig vill inte funka att lägga in youtubeklipp! -.-'


Filmtips

tänkte ge ett litet filmtips!
om ni tittar på Dagboken - sökte dig och fann mitt hjärta så är näsdukar ett måste!
Dagboken är en fett bra film men slutet börjar man gråta på.
Den är helt klart värd att se, en annan väldigt bra film är Ps. I Love You.. den är oxå en gråtfilm men grymmt bra!

vet inte riktigt vad jag skulle skriva fick bara lust att skriva ett inlägg, känndes som om det var ett tag sen, vilket det var menmen. nu ska jag nog ta & g33ka lite mer fb sen blire att sova så jag orkar åka till mirre imorn.
xo A.

Varvning (Y)

Tanken är att varva med kickiliii inatt dårå så vi inte orkar upp imorn till gympan så vi slipper vara med på snörugbyn! :D men senare inatt blire kanske ett långt inlägg om en sak om jag orkar.. men nu ska jag ta & titta klart på harry potter & halvblodsprinsen.. så pöss tills vidare (Y)

xo A.

kort&gott meee...

nu ska jag skriva det första inlägget på typ aslänge men skit samma jag kommer bara skriva inlägg lite då&då för jag pallar inte skriva 10 inlägg per dag.. ibland kommer det säkert bli mycket på samma gång ibland kanske jag inte skriver på nån vecka men that's me.. 
Nu sitter jag här i vårt badrum & känner mig lite psyskiskt störd eftersom jag gillar att sitta här, vet inte vad det är men jag tycker bäst om att sitta i badrummet och grejja med saker nuför tiden.. menmen jag är ju som jag är.. nu ska jag nog gå & sätta mig i min säng iaf för det känns lite väl stört att sitta inne på toan halv 2 på natten..

xo A.


RSS 2.0